Viete čo je semiometria?
Uskutočňovanie prieskumu metódou semiometrie. Semiometria je metódou marketingového výskumu, ktorý poskytuje kvalitatívne zistenie prostredníctvom kvantitatívneho štatistického procesu. Využitie metódy v oblasti komunikačnej stratégie (prieskum Českej poisťovne - Slovensko). Vznik metódy semiometrie.