Učiť sa, učiť sa, učiť sa - Vargic, Branislav
Knowledge management - manažment poznatkov, znalostí, vedomostí a skúseností. Výklad pojmu knowledge. Obsah pojmu knowledge management. Ktoré poznatky považujú organizácie za rozhodujúce - o zákazníkoch, trhoch, produktoch a i. Formy uchovávania poznatkov v organizáciách. Vedomosti ako hlavný produkt vo väčšine organizácií. Hlavnou úlohou knowledge managementu je zabrániť tomu, aby pri odchode pracovníka z organizácie unikli aj vedomosti.