Zákazník vyžaduje pozornosť - Burjanivová, Ľubica
Volkswagen je prvým nemeckým výrobcom automobilov, ktorý položil základy programov lojality. Jeho zákaznícke kluby sú dôkazom, že dialóg so zákazníkom môže byť konkurenčnou výhodou. Výhody členstva v kluboch. Osvedčenie bodového systému. Získavanie spätnej väzby od členov klubu. Rola klubového média.