Odrazí sa odo dna? - Václavová, Želmíra
Kapitálový trh na Slovensku nespĺňa základnú podmienku, pre ktorú existuje, t.j. nespája ponuku finančných nástrojov, ktorými sa získava kapitál s kúpyschopným dopytom. Objemy obchodov na BCPB. TOP 10 členov BCPB v roku 2000. Porovnanie vývoja celkovej trhovej kapitalizácie s krajinami V-4. Predpoklady rozvoja kapitálového trhu na Slovensku. Nevyhnutnosť legislatívnej a inštitucionálnej reformy. Základná charakteristika Nového trhu.