Bankový sektor sa stabilizoval - Onuferová, Marianna
Vývoj bankového sektora na Slovensku v minulom roku najvýraznejšie ovplyvnil proces reštrukturalizácie najväčších slovenských bánk. Prehľad vybraných ukazovateľov bankového sektora SR. Podiel výnosových aktív a klasifikovaných úverov. Ukazovateľ čistej úrokovej marže.