Obchod versus snižování nákladů a úspora času - Černý, Jaromír
Mnohé české firmy zdokonalili ukazovatele kvality, produktivity, znížili úroveň zásob. Existuje však nebezpečie, že náklady ušetrené vo výrobe môžu byť preplytvané v priebehu distribúcie. Cena výrobku. Distribučné cesty. Väzby medzi zložkami marketingu a logistiky. Znižovanie nákladov a dosahovanie úspor času v obchode.