Tvorba globální logistické strategie Efekt logistiky v nákupním marketingu. 2 - Jurová, Marie
Problémy pri tvorbe logistickej nákupnej stratégie. Porovnateľná filozofia vo všetkých firmách, ktoré sú súčasťou reťazca. Formy strategickej aliancie. Riadenie dopytu.