Skupinová dynamika - podstata fungovania organizácie - Jaššo, Matej
Teoretické vymedzenie skupiny. Funkčnosť skupín a úspešné fungovanie firmy. Formálna a neformálna skupina. Predpoklady funkčnosti skupín. Negatívne dôsledky pôsobenia v skupine.