Využitie benchmarkingu ako nástroja hospodárskeho rastu - Harach, Ľubomír
Výklad pojmu benchmarking. Výhoda benchmarkingu. Rozdiel medzi benchmarkingom a konkurenčnou analýzou. Vznik Slovenského informačného centra benchmarkingu pri Ministerstve hospodárstva SR, ktoré má za účel šíriť metodiku a filozofiu benchmarkingu.