Problémy aplikácie Phillipsovej krivky na ekonomiku SR - Olexa, Milan
Prezentácia teórie Phillipsovej krivky a pokus o jej aplikáciu na slovenskú ekonomiku. Pôvodná Phillipsova krivka. Phillipsova krivka v modernej ekonomike. Phillipsova krivka a ekonomika SR. Vývoj Phillipsovej krivky od roku 1993 a prognóza na 5 rokov dopredu. Vývoj miery inflácie a nezamestnanosť v SR. Vývoj miery nezamestnanosti a miezd v SR. Cyklus boomu.