"5S" - päť pilierov vizuálneho pracoviska produktivita podniku sa tvorí na pracovisku - Hromada, Juraj
Otázky voľby racionalizačnej stratégie, ktorá by zabezpečila podniku prežitie do nového stroročia. Japonská stratégia 5S - japonské výrazy: seiri - organizovanie, seiton - usporiadanie, seiso - čistenie, seiketsu - štandardizovanie, shitsuke - disciplína. Význam piatich slov začínajúcich na "s". Deväť základných typov plytvaní v organizácii. Eliminácia plytvaní pomocou 5S.