Nulová nepodarkovosť - je to možné? - Hromada, Juraj
Výberová kontrola - opakovanie každého n-tého kusa. Výberová kontrola ako najpraktickejší spôsob kontroly vo výrobe, ktorý pripúšťa malú nepodarkovosť. Stopercentná kontrola - organizácia musí zaistiť nulovú nepodarkovosť. Poka Yoke je technika riadenia kvality, ktorej cieľom je eliminácia chýb výrobkov a prevencia alebo odstránenie chýb skôr ako môžu vo výrobe vzniknúť. Charakteristika desiatich druhov chýb, ktoré zapríčiňuje človek.