Šanca Slovenska je v elektronickom obchode - Tadial, Milan
Niektoré vybrané štatistické údaje obchodného obratu vo svete na báze elektronického obchodu. Trend rastu svetového obchodu na báze e-business v porovnaní s trendom zahraničného obchodu SR. Služby, ktoré poskytuje obchodné centrum systém AMOS malým a stredným firmám.