TPM - totálne produktívna údržba - Rakyta, Miroslav
Vývoj TPM - (total productive maintenance) totálne produktívna údržba. Tri dôvody popularity údržby. Hmotné prínosy TPM. Implementácia TPM, popis jednotlivých fáz a krokov. TPM je nástroj zameraný na zvyšovanie efektívnosti zariadení prostredníctvom ukazovateľa CEZ (celková efektívnosť zariadenia). Ukazovateľ CEZ monitoruje efektívne využívanie zariadenia, pričom odhaľuje vplyv strát na vyrobený počet kusov.