Podporné nástroje zvyšovania produktivity - Bubeník, Peter
Hľadanie a uplatňovanie nových riešení na zvyšovanie produktivity výroby. Chýbajú podporné nástroje na rozhodovanie v celom logistickom reťazci od príjmu zákazníckej objednávky až po dodávku hotového výrobku zákazníkovi. Predstavenie podporného nástroja, ktorý dokáže pokryť problematiku prijímania zákaziek v rámci obchodného oddelenia, rozplánovanie a rozvrhnutie výrobných objednávok na úrovni dielní a prevádzok.