Krátkodobá predikcia vývoja slovenskej ekonomiky - Haluška, Ján
Makroekonomické proporcie vývoja slovenskej ekonomiky. Prognóza vývoja vybratých ukazovateľov na rok 2000 a 1. štvrťrok 2001. Zahraničný obchod - saldo obchodnej bilancie. Ceny a mzdy.