MOL sa zaradil k priekopníkom outsourcingu - Matyáš, Jaroslav
MOL (Maďarská ropná a plynárenská spoločnosť) a pobočka medzinárodnej poradenskej firmy Accenture podpísali šesťročnú zmluvu o outsourcingu finančných a účtovných činností MOL. Kontrakt je jedným z prvých svojho druhu v strednej Európe. Vstup spoločnosti MOL do Slovnaftu. Bariéry v myslení slovenských manažérov pri využití outsourcingu finančných činností podniku. Výhody využitia outsourcingu.