EK kritizovala ekonomický vývoj Írska - Peterský, Róbert
Európska komisia zvažuje spôsob varovať írskych predstaviteľov v súvislosti s aktuálnymi ekonomickými ukazovateľmi v ich krajine. V centre kritiky je expanzívna rozpočtová politika. Negatívne hodnotenie OECD .