Nevhodná kalkulačná metóda môže ohroziť existenciu firmy - Veščičík, Milan
Väčšine slovenských firiem podceňovanie kalkulácií spôsobuje zníženie zisku. Potreba primeraného kontrolingového nástroja. Vysoká cena produktov ohrozuje objem predaja, nízka cena ohrozuje zisk. Skúsenosti z praxe. Porovnanie vhodnosti kalkulačných metód. Osvedčenie kontrolingovo-kalkulačného systému s využitím metódy ABC.