Vývoj systémov pre zlepšovanie procesov v organizáciách - Boledovič, Ľudovít
Zavádzanie systémov pre zlepšovanie procesov v organizáciách. Systém zlepšovania procesov je postupné neustále zlepšovanie procesov malými krokmi s využitím čo najväčšieho potenciálu kreativity pracovníkov spoločnosti. Výhody zlepšovania procesov: Prínosy pre podnik, prínosy pre pracovníkov, prínosy pre externého pracovníka. Najznámejšie formy zlepšovania procesov. Prijímanie zlepšovacích návrhov. Schvaľovanie a hodnotenie návrhov. Odmeňovanie za návrhy. Vizualizácia výsledkov zlepšovania. Príklad nemeckej automobilky Audi.