Tvorba systému odmeňovania vo výrobno-obchodnom podniku I.D.C. Holding, a.s. - Kassay, Štefan
Mechanizmus odmeňovania a stimulácie. Systém odmeňovania v I.D.C. Holding, a.s. Päť zložiek odmeňovania: 1. Základný plat. 2. Funkčný príplatok. 3. Individuálna výkonnostná odmena (IVO). 4. Kolektívna výkonnostná odmena (KOV). 5. Cieľová prémia.