Sociálne zabezpečenie od 1. januára 2001 nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie - Pauličková, Alena
Právna úprava zákona NR SR 274/1994 Z.z. o sociálnej poisťovni a nemocenského poistenia a dôchodcovského zabezpečenia podľa zákona č. 54/1956 Zb. o nemocenskom poistení zamestnancov v znení neskorších predpisov a podľa zákona č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov.