Svetlo do tmy - Andrejčák, Tomáš
Projekt transformácie a reštrukturalizácie železníc Slovenskej republiky. Celkový výkon prepravy tovari ŽSR. Legislatívne zmeny. Nákladná a osobná preprava v rokoch 1993-2000. Návrh optimalizácie zamestnanosti v ŽSR.