Očakávanie nápravy - Sotník, Alexander
Transparentnosť v procese verejného obstarávania. Hlavné princípy verejného obstarávania. Politika verejného obstarávania vo vyspelých krajinách. Chýbajúce právne predpisy v SR, obmedzujúce korupciu vo verejnom obstarávaní.