Ako ďalej v odbornom vzdelávaní? - Polakovič, Ivan
Absencia definovania postavenia odborného školstva v systéme vzdelávania. Zmeny vo vzdelávacom procese odborného školstva ako dôsledok transformácie hospodárstva. Absolventi škôl a trh práce.