O len je zájem - Dalrymple, Renáta
Svetová produkcia ľanu v roku 1998. Najväčšie textilné firmy podľa obratu v roku 1999. Privatizácia textilných firiem v Čechách. Svetová výroba textilných vlákien. Produkcia ľanu v Čechách.