Výrobný program si strojárne v Námestove ponechali, zákazníkov vymenili - Velecký, Milan
Hospodárenie podniku ZTS Strojárne, a.s. Námestovo. Po kríze, keď firme hrozil konkurz a musela prepustiť polovicu zamestnancov, nastal obrat k lepšiemu. Firma sa venuje výrobe plechových dielcov pre traktory a dodáva ich zahraničným výrobcom. Spoločnosť zaznamenáva rast a investuje do nových technológií. Sprivatizované dlhy. Výmena kľúčových zákazníkov. Vybrané ukazovatele ZTS Strojárne Námestovo.