Meniť varianty za pochodu nedáva zmysel - Zverková, Daniela
Hlboký prepad stavebnej výroby v r. 1999. Výkony v stavebníctve výrazne nerástli ani v r. 2000, napriek sľubom vlády o oživení stavebníctva. Zhoršenie podmienok na výstavbu nových bytov, no očakáva sa nárast výstavby bytov. Výstavba diaľnic pokračuje podľa plánu. Rozostavanosť stavieb v jednotlivých rezortoch stúpa. Nedostatok investícií zo zahraničia.