K pripravenej novele zákona o NBS - Koperdan, Ondrej
Diskusia k návrhu zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 566//1992 Zb. o Národnej banke Slovenska v znení neskorších predpisov a zákon č. 21/1992 Zb. o bankách v znení neskorších predpisov.