Směry aktivní politiky zaměstnanosti po roce 2000 - Horálek, Milan
Posilnenie aktívnej politiky zamestnanosti. Priority potrebné pre obnovu hospodárskeho rastu a pre novú zamestnanosť. Problém dlhodobej nezamestnanosti. Regionálna štruktúra dlhodobej nezamestnanosti. Námety na zníženie dlhodobej nezamestnanosti.