Transformácia vodární a kanalizácií - Čikovský, Konštantín
Z obsahu: Obce sa stanú akcionármi vodárenských spoločností. Privatizačné projekty majú byť hotové do decembra. Vidina zarobiť na predaji akcií je lákavá, ale pre obce zradná. Vodárenstvo žiada o päťnástročný odklad. Ceny potlačia nahor ekologické investície i znížená spotreba.