Dopad pohybu úrokových sadzieb na kapitálové trhy krajín V4 - Chovancová, Božena
Pohyb úrokových sadzieb na peňažnom trhu: odzrkadľuje sa v cene nástrojov na kapitálovom trhu, ovplyvňuje presuny kapitálu medzi krátkodobým peňažným trhom a dlhodobým kapitálovým trhom. Súvislosti pohybu úrokových sadzieb a vývoja indexu SAX na slovenskom akciovom trhu. Porovnanie výnosnosti na peňažnom a kapitálovom trhu. Vývoj úrokových sadzieb na úvery v krajinách V4. Prísun zahraničného kapitálu do krajín V4.