Marketingové determinanty súčasných trendov v ponuke cestovného ruchu Chorvátska - Stipanovič, Christian
Inovácie marketingovej stratégie ako nevyhnutný krok k ďalšiemu rozvoju cestovného ruchu v Chorvátsku. Trendy kvality v cestovnom ruchu. Konkurencieschopnosť cestovného ruchu Chorvátska. Analýza SWOT CR Chorvátska. Inová cia marketingovej stratégie. Etablovanie sa cestovného ruchu Chorvátska v systéme nových trhových hodnôt. Optimálne procesy implementácie marketingovej stratégie.