Rozdiel medzi reklamou a dobrou reklamou je v ich efektívnosti - Žiačiková, Barbora
Každá reklamná agentúra by sa mala snažiť robiť efektívnu reklamu. Národná súťaž efektivity marketingovej komunikácie EFFIE Slovakia. EFFIE je v súčasnosti najprestížnejšou súťažou reklamy na svete a pre odvetvie reklamy je najreálnejším ocenením. Prechod od národných konceptov k medzinárodnému porovnávaniu. Výsledky partnerskej spolupráce. EFFIE je prístupná pre všetky značky a agentúry.