Švajčiarsky cestovný ruch na prahu nového tisícročia - Gúčik, Marián
Problémy, ktoré je potrebné riešiť pri vstupe do 21. storočia, rešpektujúc pritom rastúci trh cestovného ruchu a postupujúcu globalizáciu vo svete. Odstránenie týchto prekážok (10 okruhov) je možné zabezpečiť ďalší rozvoj cestovného ruchu vo Švajčiarsku a udržať si postavenie v medzinárodnej konkurencii.