Spolupráca súkromného a verejného sektora vo Francúzskom cestovnom ruchu
Zasahovanie organizácií verejného sektoru zasahujú do súkromného sektoru na príklade Francúzska. Pravidlá spolupráce štát - súkromný sektor. Príklad vytvorenia centrálneho miesta rezervovania v Stredných Pyrenejách.