Falšovanie peňazí sa trestá - Boskovičová, Rozália
Dejiny falšovania peňazí. Ochrana pred falšovaním. Falošnými peniazmi v SR sa zaoberá Skúšobňa a kabinet platidiel NBS. Trestný čin falšovania peňazí. Praktické rady pri prijímaní a skúmaní pravosti bankoviek.