Slovenský Wertheim vyrába trezory pre banky v strednej Európe - Kremský, Peter
Hospodárenie strojárskeho výrobcu Wertheim Safes Ltd. (WSL), s.r.o. Bratislava v r. 2000. Tržby, zisk. Spoločnosť vyrába bezpečnostné trezory, pancierové dvere, vrátane ich montáže a súčiastky pre pohyblivé schody a chodníky. Výroba smeruje hlavne na vývoz. Výroba je sústredená v Modre a Dunajskej Strede. Výroba trezorov závisí aj na rozvoji bankového sektora.