Začiatok tretieho tisícročia na unikátnych trojuholníkových trimetalových pamätných minciach - Sukup, Dušan
Národná banka Slovenska zaradila do emisného plánu na rok 2001 pamätnú mincu s motívom príchodu tretieho tisícročia.