Univerzity tretieho veku v Poľsku - Aleksander, Tadeusz
Podmienky a história vzniku Európskeho hnutia univerzít tretieho veku. Genéza a rozvoj univerzít tretieho veku. Sieť a legislatíva univerzít tretieho veku v Poľsku. Hlavné formy činnosti. Obsah výučby na univerzitách tretieho veku. Organizácia práce. Motívy vzdelávania na univerzite tretieho veku. Budúcnosť univerzít tretieho veku.