Matulčíková, Marta.: Celoživotné vzdelávanie ako významný činiteľ pracovnej flexibility a výkonnosti. Bratislava, Vydavateľstvo Ekonóm 2000, 122 s. - Antal, Milan
Recenzia na knihu Matulčíková, M.: Celoživotné vzdelávanie ako významný činiteľ pracovnej flexibility a výkonnosti. V práci sú otázky celoživotného vzdelávania prepracované vo väzbe na trh práce. Pozornosť sa sústreďuje na profesijné vzdelávanie, s osobitným zreteľom tak na vzdelávanie zamestnancov, ako aj na vzdelávanie nezamestnaných a to všetko v podmienkach prechodu do informačnej spoločnosti.