Nový ekonomický výhľad OECD na rok 2001 je pre eurozónu priaznivý - Peterský, Róbert
Pozitívne závery o stave eurozóny v najnovšom ekonomickom výhľade Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj. Stručné porovnanie eurozóny s americkým hospodárstvom.