Statistická metadata na Internetu - doporučení pro přípravu webových prezentací - Petrikovits, Ebbo
Pracovná skupina pre metadáta pri Štatistickej divízii EHK/OSN spracovala návrh "Príručky pre štatistické metadáta na Internete". Ciele a obsah príručky. Charakteristika metadát a odporúčanie pre ich prezentáciu na Internete. Metadáta pre podporu vyhľadávania a navigácie, pre podporu interpretácie štatistických dát, slúžiace k následnému spracovaniu.