Český vývoz na Slovensko - Straka, Miloš
Vývoj vzájomných obchodných vzťahov ČR a SR. Niektoré vybrané údaje českého vývozu na Slovensko. Tabuľka uvádza vývoz významných tovarových položiek v kapitolách alebo podkapitolách colného sadzobníka za rok 1995-1999, podiel na vývoze v r. 1995 a v r. 1999, priemerný ročný vývoz za uvedených päť rokov a index 1999/1995.