Celní preference a původ zboží: Nepreferenční původ zboží - Kubát, Michal
Význam colných preferencií a pôvod tovaru v oblasti medzinárodného obchodu. Štatút tovaru versus pôvod tovaru. Nepreferenčný pôvod tovaru. Všeobecná colná sadzba. Zmluvná colná sadzba. Stanovenie pôvodu tovaru. Preukazovanie nepreferenčného pôvodu tovaru pri dovoze.