Obchodní jednání a národní zvyklosti: Keňa - Korčák, Ivan
Národné zvyklosti pri obchodných rokovaniach v obchodnom styku v Keni. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Verbálna a neverbálna komunikácia. Širší rámec kultúrnych zvláštností. História Keni.