Prodejní a konsignační sklady - Kachlík, Alfons
Výber výhradného odberateľa alebo konsignatára. Zriadenie a prevádzka konsignačného skladu. Tovar a jeho množstvo v predajnom sklade. Podmienky colného úradu pre zriadenie a prevádzku skladu. Zmluva o zriadenie skladu, hlavné špecifické ustanovenia zmluvy.