Celní preference a původ zboží: Tarifní systém České republiky - Kubát, Michal
Prehľad právnych noriem, ktoré sa týkajú colných taríf a spôsobu ich uplatňovania v ČR. Všeobecné a zmluvné sadzby. Preferenčné sadzby. Zmluvné colné kvóty. Pravidlá pre uplatňovanie colných sadzieb. Preferenčné dohody, ktoré uzavrela ČR. Český integrovaný tarif. Stanovenie a preukazovanie preferenčného pôvodu na základe medzinárodných dohôd. Príklady z praxe.