Obchodní jednání a národní zvyklosti: Jihoafrická republika - Martinák, Oldřich
Zahraničnoobchodné vzťahy ČR s Juhoafrickou republikou. Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Priebeh rokovaní. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Verbálna a neverbálna komunikácia. Juhoafrické zvyklosti v obliekaní a stravovaní. Iné špecifiká.