Expresní, kurýrní a balíkové služby - Šubert, Miroslav
Rozvoj expresných a kuriérnych služieb. Messenger Service kuriérna služba. Professional Parcel Logistic PPL - expresná balíková služba. Deutche Post Euro Express - dcérska spoločnosť Deutsche Post. United Parcel Service - UPS preprava zásielok. TNT Post Group. DHL - Deutsche Post. Charakteristika jednotlivých služieb.